Ο Θοδωρής Δημητρίου έχει σπουδάσει κλασσικό τραγούδι και είναι τραγουδιστής, στιχουργός, συνθέτης και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

Theodoros Dimitriou is a classical trained singer and the lead singer, lyricist, songwriter and founding member of the Greek post-punk, dark-rock band LEFKI SYMPHONIA.

Πρόσφατα άρθρα / Latest articles

Ο Θοδωρής Δημητρίου στην Popaganda

Ο Θοδωρής Δημητρίου στην Popaganda

«Είναι σημαντικό να γράφεις μουσική, θέλοντας κυρίως να προσφέρεις κάτι αληθινό, πρωτότυπο και προσωπικό». Λίγες ώρες πριν παρουσιάσουν το νέο τους άλμπουμ «Σαν τον ήλιο», στο Loulou Is Present της οδού Πειραιώς, ο Θοδωρής Δημητρίου, τραγουδιστής του συγκροτήματος, γεμίζει τις λέξεις του με εικόνες και εμείς κρατάμε σημειώσεις.

Περισσότερα
Ο Θοδωρής Δημητρίου στο Αθηνόραμα

Ο Θοδωρής Δημητρίου στο Αθηνόραμα

“Το ενδιαφέρον μου είναι τα πρωταρχικά συναισθήματα και οι εικόνες που γεννιούνται από στίχους και μουσική να συνεχίζουν να ταξιδεύουν” Λίγο πριν την παρουσίαση του «Σαν τον Ήλιο» ο τραγουδιστής της ιστορικής μπάντας μας μιλάει για την ιστορία, την επανένωση και τον επόμενο δίσκο που ετοιμάζουν.

Περισσότερα
Θοδωρής Δημητρίου στο RockOverdose

Ο Θοδωρής Δημητρίου στο RockOverdose

“Δε μπορείς να φυλακίσεις & να περιορίσεις το μυαλό & τη φλόγα της σκέψης & της θέλησης” Ο τραγουδιστής/ στιχουργός (και πολλά άλλα) της μπάντας Θοδωρής Δημητρίου μοιράστηκε με το Rock Overdose και τον Βαγγέλη Αναστασίου όλη αυτή την εμπειρία αλλά και τις σκέψεις του για όσα έρχονται, στην πρώτη post-covid κουβέντα μας. Επίσης μας…

Περισσότερα